Web

Start en CMS-web-site op for kun 4.990 kr excl. moms

Opstart af avanceret redigerbar CMS-hjemmeside. Grundopsætning består af 4 menuer, 4 billeder og 4 tekster. Derefter er der næsten ubegrænsede udvidelses-muligheder med flotte gallerier, elegante billed-/video-visninger, og meget andet. Hjemmesiden er forberedt til SEO- og Google-optimering. Kombiner video og web, og få Video på din nye Web-site med ekstra rabat. Fortæl os om dine behov, så finder vi en løsning der kan vokse med din virksomhed.

Djarling Hairextension

Flot langt hår til kvinder! En hjemmeside i konstant bevægelse. Er du blevet inspireret? Så lad os få en snak om opstart på en lignende web-site til din virksomhed.

Read more →

MegaFlex.dk

MEGA FLEX hjemmesiden er dynamisk opbygget, med individuelle menuer og slideshow på siderne. Selv om der er mange informationer finder man ret hurtigt den info man søger. I den kommende tid vil den blive udbygget yderligere med video.

Read more →

Djarling Hair Plus

Djarling Hair Plus. Forhandling af Original Djarling Hair Extension. Flottere og mere naturlig hårforlængelse til kvinder findes ikke. En web-løsning med uanede udvidelsesmuligheder.

Read more →

Risk365.net

En web-løsning der vokser med virksomheden. Risk365.net tilbyder skræddersyet risikostyreing til erhvervslivet. Ring til os og få en snak om et lignende projekt. 

Read more →

Sweet-Pea.dk

Helt enkel CMS-hjemmeside. Suppleret med video, flotte produktfotos, og 2 gallerier.

Read more →

Brylau Rengøring

Super serviceorienteret rengøringsfirma. CMS-hjemmesiden har et nøje gennemtænkt og funktionelt design.

Read more →

www.Dyscon.dk

En web-side fuld af udvidelsesmuligheder. Bliv inspireret til en ligende løsning.

Read more →